fbpx

Over Janne

WIE BEN IK:

Mijn naam is Janne-Marij Wolterink, geboren in Rijssen en samen met mijn lieve man heb ik twee prachtige kinderen, Pippa (2015) en Kick(2018).

Ik ben begonnen in Januari 2014 met mijn eigen praktijk B-lijf in Balans, als Natuurgeneeskundig therapeut. Daar help ik mensen met  fysieke en mentale gezondheidsklachten. Dit doe ik vanuit een holistische kijk op de gezondheid.

In mijn praktijk kreeg ik de afgelopen jaren veel baby`s, kleine kinderen en moeders met verschillende gezondheidsklachten. Denk hierbij aan huilbaby`s en moeders die fysieke en mentale klachten hebben.  Heel veel van de klachten kon ik herleiden naar een slechte start, een trauma (bevalling), keizersnede, hechtingsproblemen, stress, moeders die veel van zichzelf vragen, geen voorbereiding enzovoort.

Als mama van 2 kinderen met twee hele verschillende bevallingen heb ik zelf mogen ervaren hoe het is als je bevalt van een baby met een ongeplande keizersnede, wat resulteerde in een voor mij trauma bevalling, een baby die veel huilde, een mama die fysiek en mentaal zich echt niet goed voelde en veel stress ervaarde door de hele situatie. Geen goede en fijne start voor mij en mijn kleine meid.

En een tweede bevalling die goed was voorbereid. Waarbij ik de hele zwangerschap goed heb geluisterd naar mijn lichaam door onder andere goede voorbereiding. En die resulteerde in een daardoor geplande keizersnede. Een keizersnede waar ik mijn baby zelf uit mijn buik heb gehaald en waar ik prachtig op terug kijk. Een fijne start voor ons allebei. Zowel mijn baby als ikzelf waren allebei heel ontspannen en genoten enorm van de eerste periode.

 

Dit is wat ik alle toekomstige mama`s (en baby`s) wil meegeven. Een prachtige bevalling in welke vorm dan ook en een liefdevolle start voor moeder en baby. Een start waarbij moeder en baby allebei heel ontspannen zijn en genieten van deze eerste bijzondere periode. Mijn ervaring vanuit mijn praktijk B-lijf in Balans en mijn eigen ervaring  heeft ervoor gezorgd dat ik de opleiding ben gaan doen tot HypnoBirthing docent. Tijdens deze zwangerschapscursus hoop ik je te leren:

  • in je kracht te staan
  • te voelen en te luisteren naar je lichaam en naar de kleine in je buik
  • vertrouwen te krijgen in de geboorte
  • voorbereiden op de geboorte
  • ECHT te ontspannen
  • overgeven aan dat wat er het lichaam aan het doen is tijdens de geboorte
  • beperkende gedachten en/of angsten los te laten, zodat je fijn terug kunnen kijken op de geboorte van je kindje
  • hoe jij je fijn en liefdevol kunt voorbereiding op de geboorte en een fijne start.
  • hoe je partner jou kan ondersteunen tijdens de bevalling en hoe belangrijk dit is

 

Mijn wens is dat iedere vrouw dit mag ervaren en dat ik vele moeders met hun de partners hierin mag gaan begeleiden.

In de buik van de moeder is waar het allemaal start. Hoe fijn zou het zijn als in deze fase wordt voorbereid op een liefdevolle en zachte geboorte wat een positief effect heeft op jou en je baby voor nu en in de toekomst!

Zwanger met Janne

Janne-Marij Wolterink

Haarstraat 77
7462 AL Rijssen

info@zwangermetjanne.nl
06 – 37 56 65 26

Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
https://b-lijfinbalans.nl/

 Facebook Zwanger met Janne Instagram Zwanger met Janne

KvK: 59384212
AGBcode: 9005795

HypnoBirthing