fbpx

online cursus

Online training MINDFUL  ZWANGER:

Mooie mama, je bent zwanger! Een heerlijke tijd waarin je mag genieten van de kleine in je buik die je steeds meer gaat voelen. Een periode waarin je mag ontspannen en vol vertrouwen de bevalling in kunt gaan.

Maar helaas ervaart niet elke moeder dit.  Vooral in deze tijd ervaren veel zwangere moeders stress en onrust. Sommige moeders ervaren  angst, angst rondom de bevalling of voor de gezondheid van je kindje, angst voor de toekomst of misschien zie je op tegen de bevalling door een trauma. Doordat jij onrustig en/of angstig bent, zit je vooral veel in je hoofd en niet in je lijf. Hierdoor ben je gespannen en ervaar je snel en veel stress. Ook kan het zijn dat je hierdoor de connectie met je baby niet voelt.

Herken jij dit? Of herken je dit gedeeltelijk?  Dan is deze training echt iets voor jou en je baby! Want niet alleen jij gaat je na deze training meer ontspannen, fijn en vol vertrouwen voelen, ook je baby. Je baby voelt namelijk alles aan wat jij voelt, hij of zij krijgt alles mee. Hoe fijn is het als jij je baby een fijne start kan meegeven doordat jij jouw angsten hebt kunnen los laten en hem of haar ontspannen en in vertrouwen op de wereld kan brengen. Volgens mij is dit wat elke moeder wil voor haar baby en natuurlijk voor haarzelf.