fbpx

Online training MINDFUL  ZWANGER

Hoe fijn is het als jij je baby een fijne start kan meegeven doordat jij jouw angsten hebt kunnen los laten en hem of haar ontspannen en in vertrouwen op de wereld kan brengen. Volgens mij is dit wat elke moeder wil voor haar baby en natuurlijk voor haarzelf.

Deze online training is een laagdrempelige kennismaking met mijn werkwijze en geeft je veel kennis, vertrouwen en hulp. Deze kan je goed gebruiken in je zwangerschap, tijdens je bevalling en daarna.

  pijnloos bevallen Janne

Ik ben begonnen in Januari 2014 met mijn eigen praktijk B-lijf in Balans, als Natuurgeneeskundig therapeut. Daar help ik mensen met  fysieke en mentale gezondheidsklachten. Dit doe ik vanuit een holistische kijk op de gezondheid.

In mijn praktijk kreeg ik de afgelopen jaren veel baby`s, kleine kinderen en moeders met verschillende gezondheidsklachten. Denk hierbij aan huilbaby`s en moeders die fysiek en mentaal klachten hebben.  Heel veel van de klachten kon ik herleiden naar een slechte start, een trauma (bevalling), keizersnede, hechtingsproblemen, stress, moeders die veel van zichzelf vragen, geen voorbereiding enzovoort.

Dit is wat ik alle toekomstige mama`s (en baby`s) wil meegeven. Een prachtige bevalling in welke vorm dan ook en een liefdevolle start voor moeder en baby. Een start waarbij moeder en baby allebei heel ontspannen zijn en genieten van deze eerste bijzondere periode. Mijn ervaring vanuit mijn praktijk B-lijf in Balans en mijn eigen ervaring  heeft ervoor gezorgd dat ik de opleiding ben gaan doen tot HypnoBirthing docent.

Mijn wens is dat iedere vrouw dit mag ervaren en dat ik vele moeders met hun de partners hierin mag gaan begeleiden.

In de buik van de moeder is waar het allemaal start. Hoe fijn zou het zijn als in deze fase wordt voorbereid op een liefdevolle en zachte geboorte wat een positief effect heeft op jou en je baby voor nu en in de toekomst!

 

Inhoud van deze training:

 Ik leer je:

 • ontspanningstechnieken en ontspanningsoefeningen
 • ademhalingstechnieken waarmee jij je kunt ontspanning en die je ook kunt gebruiken tijdens de bevalling
 • angsten los te laten door middel van verschillende oefeningen
 • hoe jouw droombevalling eruit ziet
 • aarden, uit je hoofd in je lijf.
 • hoe je in je kracht kan staan
 • dat je (weer) vertrouwen krijgt in je bevalling en in je lijf
 • een stukje anatomie wat het negatieve effect is van stress en angst op de hormonen en daardoor op de bevalling. En wat het tegenovergestelde effect van ontspanning en vertrouwen is op de hormonen en de bevalling.
 • (weer) te connecten met je baby
 • ontspannende yoga oefeningen
 • hoe positieve gedachtes werken en waarom deze goed werken voor de bevalling
 • wat affirmaties zijn en hoe je ze kunt toepassen tijdens je zwangerschap en je bevalling

Een waardevolle 14 daagse training waarin je in een besloten Facebook groep elke dag een video of audio les kunt kijken of luisteren.  Je kunt het daardoor op je eigen tempo volgen en zolang je wilt er gebruik van maken.

Kosten

Iedere dag een andere uitleg/ oefening zodat je na deze training vol vertrouwen en ontspanning de bevalling in gaat.  Deze oefeningen kun je de hele zwangerschap toepassen en kunt ze zelfs na je bevalling toepassen. Een waardevolle training die ik elke mama to be gun!

Daarom bied ik de training aan voor  maar liefst

 € 35,-

Hiervoor krijg je:

 • toegang tot een besloten Facebook groep
 • iedere dag, 14 dagen lang een video of audio met informatie en oefeningen die je leert ontspannen, los te laten, te connecten en nog veel meer.
 • de training is te volgen op je eigen tempo.
 • je kunt mij persoonlijk vragen stellen via de besloten Facebook groep
 • je komt in contact met andere zwangere moeders
 • yoga-, ademhaling- en meditatie oefeningen die je de hele zwangerschap kunt doen
 • de oefeningen kunnen ook toegepast worden na je zwangerschap
 • Minder stress en meer ontspanning
 • vertrouwen in je lijf en in je bevalling
 • angsten of beperkende gedachten worden losgelaten
 • meer in contact met je lijf en je kindje
 • je hebt elke dag even je eigen momentje van rust

Meld je daarom nu aan! Ik help jullie graag naar een ontspannen en relaxte zwangerschap en bevalling. Dit gun ik iedere mama en baby..